Η εταιρεία μας, «Looking Good Optics» διατηρεί boutique οπτικών, καθώς και κλινική οπτομετρίας στο κέντρο της Αθήνας, και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του διπλωματούχου οπτικού και οπτομέτρη, Χρήστου Γαλανόπουλου. Το κατάστημα ιδρύθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια και, έκτοτε, λειτουργεί αδιακόπως, προσφέροντάς μια μεγάλη γκάμα οπτικών ειδών και υπηρεσιών. Τον Ιούνιο του 2017 ανοίξαμε το νέο μας υποκατάστημα στο κέντρο της Ύδρας, στην οδό Μιαούλη 5. Η πολυετής εμπειρία μας , η άψογη κατάρτισή μας και η σημασία που δίνουμε στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις απαιτήσεις της πιστής πελατείας μας.

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς υπό τη Διεύθυνση του Χ. Γαλανόπουλου και πιστεύουμε ότι οι λόγοι για αυτό είναι:


Χρήστος Γαλανόπουλος

Χρήστος Γαλανόπουλος

Ο Χρήστος Γαλανόπουλος είναι διπλωματούχος οπτικός- οπτομέτρης από την IRSOO (Ιταλία) με εμπειρία άνω των 20 χρόνων στον χώρο. Ξεκίνησε ως πωλητής στην εταιρεία «Angelos Optics» στο κατάστημα της Μυκόνου, (1996-2001) αλλά σχεδόν αμέσως του ανατέθηκε η διεύθυνση του καταστήματος χάρη στην εξαιρετική του απόδοση, αλλά και τις οργανωτικές του ικανότητες. Στη συνέχεια διετέλεσε Head Optician και Υπεύθυνος Πωλήσεων στην εταιρεία «KOKKORIS OPTICS» στα καταστήματα της Γλυφάδας, της Αθήνας και της Αράχωβας (2001-2004). Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία «Looking Good Optics». Τον κ. Γαλανόπουλο διακρίνουν το αίσθημα επαγγελματισμού και η επιστημονική προσέγγιση κάθε περιστατικού. Η οργάνωση και η λειτουργία καταστήματος, οι πωλήσεις, αλλά και η εξυπηρέτηση των VIP πελατών περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία. Ο κ. Γαλανόπουλος χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού από τους πελάτες, τους συναδέλφους και συνεργάτες του, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Μάλεκ Ντιουάνι

Μάλεκ Ντιουάνι

Ο κ. Ντιουάνι είναι διπλωματούχος οπτικός-οπτομέτρης, απόφοιτος της σχολής Οπτικής- Οπτομετρίας της Πάτρας. Έκτοτε έχει εργαστεί ως επιθεωρητής πωλήσεων στην εταιρεία «Καραμούζης Optical Group» με ειδίκευση στους οφθαλμικούς φακούς, καθώς και υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία «See you optical». Το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στη Loοking Good Optics και εξειδικεύεται στην μέτρηση της οπτικής οξύτητας, στην εφαρμογή φακών επαφής και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Γεώργιος Κοτταράς

Γεώργιος Κοτταράς

Ο κ. Κοτταράς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε οπτική και οπτομετρία στο Μιλάνο (ACOFIS), όπου και εργάστηκε ως Βοηθός Καθηγητή Φακών Επαφής. Από το 1994-2001 εργάσθηκε ως Καθηγητής Θεωρητικής και Κλινικής Οπτομετρίας και Διοφθάλμου Όρασης στο παράρτημα της Σχολής Οπτομετρίας του Vinci (Ιταλία, IRSOO) στην Ελλάδα λαμβάνοντας μέρος σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Από το 2001 έως 2016 διατήρησε οπτικό κατάστημα και από το 2017 εντάχθηκε στο επιστημονικό προσωπικό της «Loοking Good Optics».